Bună ziua! Soțul meu are un șef nou și a luat niste decizii care nu mi se par normale. 1. A luat decizia pe data de 2 iunie, de a închide secția din data de 25 iulie -5 august și toți angajații trebuie să își ia concediu. Sunt angajații care au programate concediile din februarie cu alte date, de exemplu noi din data de 8 august. El nu vrea să semneze concediile doar in data respectivă. 2. La soțul meu ii schimba turele cum vrea el și nu îl mai lasă în schimbul de noapte. Eu am doi copii minori și nu ii pot lăsa singuri acasă, prin decizia lui îmi schimba și mie turele și am probleme la servici. 3. Soțul meu lucrează că tehnician mentenanță și are nevoie de piese dar pe șef nu îl interesează decât să rezolve problema mașinii, nu știe să facă comenzi pentru mașini . Va rog să mă ajutați. Este legal ce face? Mulțumesc!
Anexa contract munca
emine
Buna ziua,
Am o prietena care s-a angajat la firma X, punct de lucru P, cu sediul central in B, in functia de vanzator gestionar. Colega ei a fost angajata ... (vezi toată discuția)
dosar imputatie
gabrryela
Buna ziua,
Ma numesc Gabriela si am si eu o mare problema in ceea cel priveste pe sotul meu.Va rog sa ma lamuriti ca sunt in ceata total, nu mai inteleg ... (vezi toată discuția)