avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese

Buna seara. Am si eu o intrebare.
Sotia sefului meu, fratele dansului, cumnata dansului , toti fac parte din colectivul in care eu si alti 30 de angajati muncim. Munca se desfasoara in ture de 12/24 si de cate ori unuia din familia sefului nu-i convine cu cine lucreaza , acesta schimba turele dupa preferintele sotiei sau a fratelui sau. Fiind ture de 12 cu 24 si modificandu-se turele ni se modifica si perioadele de concedii asa ca nu se mai poate respecta nici o programare.
Si inca ceva , dansul face caracterizarile anuale , are acest drept cand din start nu poate fi obiectiv? Bineinteles ca la concedieri niciunul din membrii familiei sale nu este trecut pe lista.
Mentionez ca lucrez la o companie de stat.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Plangere penala maria_2012 maria_2012 Buna ziua. \\"1) Salariaţii companiei sunt obligaţi să nu emită un act administrativ sau să nu încheie un act juridic ori să nu ia sau să nu ... (vezi toată discuția)
Serviciu 12/24 , 12/48 politie yonutzzell yonutzzell Buna seara . Am o mica intrebare si as dori un raspuns daca este posibil :Lucrez in ture de 12-24, 12-48 iar astazi un sef de tura vine la mine si zice tu nu ... (vezi toată discuția)
Munca in schimburi maria_2012 maria_2012 Buna ziua. Am o nedumerire. Lucrez in ture de 12 cu 48 de ani de zile. In ultima perioada, pentru a multumi pe cate cineva , sefii nostri modifica turele la ... (vezi toată discuția)