avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Serviciu 12/24 , 12/48 politie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Serviciu 12/24 , 12/48 politie

Buna seara .
Am o mica intrebare si as dori un raspuns daca este posibil :Lucrez in ture de 12-24, 12-48 iar astazi un sef de tura vine la mine si zice tu nu vi de noapte maine vi sambata de zi ( ar rezulta program 12-24, 12-24).Intrebarea mea are dreptul sa modifice turele asa cum vrea si sa cheme pe cine vrea ?(mentionez ca ia-m motivat justificat ca nu am posibilitatea sa vin deoarece eram programat liber si m-a anuntat inainte cu o zi ).
Va rog lamuriti-ma si pe mine, este un abuz sa imi ia tura de noapte si sa ma programeze cand vrea el fara sa tina cont de problemele personale ?X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 21 August 2015
Modificarea raportului de munca/raportului de serviciu se face cu acordul partilor si, prin exceptie, se poate face unilateral de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare reluare munca dupa concediu medical robert19841209 robert19841209 Buna ziua, lucrez ca si agent de paza in ture de 12/24 si 12/48. M-am imbolnavit si am primit concediu medica pe 5 zile (luni-vineri). Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Demisie sau mutarea pe un post inferior PetreRadu PetreRadu Buna ziua, Problema pe care o am nu este legata de mine,ci de prietena mea care lucreaza de 3 ani la un fast-food pe post de vanzatoare (CIM la descriera ... (vezi toată discuția)
Plata ore weekend bugetari adusca adusca poate cineva sa-mi interpreteze art 8 al 1 din OUG 83/2014? fara trimiteri la ITM, la CCM, la ANFP, la MM, ...........le-am incercat pe toate. eu intreb despre ... (vezi toată discuția)