Un sfat, va rog mult.
Bună seara. Am nevoie de un ajutor, ce trebuie sa fac și unde sa ma adresez.
In seara asta eram la o onomastica și L ora 22:00 fix a întrat politia și mascații deoarece era muzica tare. Soțul meu era beat și a încercat sa liniștească un polițist sa nu dea amenda, ia pus mana pe umăr ( cum fac în general baietii) era beat și nu și a dat seama ca se trage de șireturi cu un milițian, dar nu a sărit la bătaie deloc( sunt martori). În momentul ala polițistul la pus jos sa ii pună cătușele, a făcut f urat. Soțul meu a devenit violent verbal, nu s a putut stăpâni văzând ca s au luat degeaba. Eu încercând sa apalnez situația, sa îl liniștesc pe soț, m-am băgat, atunci unul dintre polițiști m-a luat de gat și ma dat la o parte.
In drum spre secție soțul meu a opus rezistenta și a vb urat cu polițiștii. Ajungânda secție am întrat înăuntru și ii liniștea pe soț, același polițist care m-a împins de gat ma luat de mână, bruscandu-ma și tragandu-mi afara ca ce caut eu cu el sunt avocata lui. Soțului ia dat 7.000 amenda. Sunt o FEMEIE însărcinată și consider ca a fost f brutal cu mine. Unde ma pot adresa pt reclamație, lucrurile nu pot rămâne asa, nu sunt animal sa ma tragi ca pe vaca în grajd...
Unde pot contesta amenda, unde pot face reclamație. Ce ma sfătuiți sa fac? E corect sa ii pun cătușele atât de brutal pt ca ia pus mana pe umar,si pe mine sa ma ia de gat sa ma împingă?
Un sfat va rog
Suspect furt
StancuMarian
Bunaziua pe data de 25 iunie 2015 dimineata ma plimbam pe o strada in Constanta,trecand o masina de politie de la sectia nr 1 Constanta cu un politist si un ... (vezi toată discuția)