avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Solicitare indemnizatie pentru reducerea activitatii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Solicitare indemnizatie pentru reducerea activitatii

Sunt PFA cu cod principal 7021 - Consultanta in relatii publice si cod secundar 8230 - Organizare de evenimente. Am petrecut perioada pandemiei cu depresie clinica pentru ca nu am mai avut loc de munca. De curand am aflat ca pot solicita ajutor de la guvern pentru reducerea activitatii. Voi solicita pentru 2022. Pentru cate luni pot solicita anul acesta. Pot solicita si din anii 2020 si 2021?
Din iunie 2021 am un contract de colaborare.
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2022
Margacc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:28, 15 Iunie 2022
Nu mai puteti cere indemnizatia pentru anii trecuti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare si functionare pfa ana12345 ana12345 Buna seara, Am sa expun intai situatia si abia apoi am sa lansez cateva intrebari. Situatia este urmatoarea - in momentul de fata sunt angajat cu CM intr-o ... (vezi toată discuția)
Neacordare indemnizatie covid pentru pfa cu activitatea suspendata djpedros djpedros Buna ziua, Sunt PFA cu activitate in domeniul evenimentelor (Activitati suport pentru interpretare artistica, cod CAEN 9002). De la inceputul pandemiei am ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7312 - clarificare caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Pot presta servicii de vanzare a \'produselor\'/ serviciilor unei agentii de publicitate - in baza unui contract de comisionat - daca obiectul meu ... (vezi toată discuția)