avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un mic ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un mic ajutor

Salut! As dori sa îmi deschid o afacere tip fast-food eu și iubita mea. Am câteva întrebări. La srl am citit cu nu trebuie sa ai angajați neapărat. Daca eu și ea muncim la el,trebuie plătit salar unuia dintre noi?
Eu dispun de produse,roși ,cartofi și etc din propria grădină gratis,trebuie bon,o să fie probleme sau? Mi s-ar părea ciudat daca am posibilitatea sa le procur gratis
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:35, 14 Iunie 2022
Cineva munceste, cine munceste, trebuie sa aiba contract de munca pt care bani sa plateasca taxe.
Atât de nașpa sunt legile din Romania? Eu sa îmi plătesc salar mie,iubitei mele atâta timp cât e afacere in familie?

gi-jane2 a scris:

Cineva munceste, cine munceste, trebuie sa aiba contract de munca pt care bani sa plateasca taxe.

Puteți să îmbrățișați o alta formă de personalitate juridică!!Spre exemplu,Întreprindere Individuala!!Cu cartofii produși,e puțin mai complicat!!Și aia trebuiesc fiscalizați!!
nu va faceti srl, daca e naspa, ci poate, alta forma

Cristi0610 a scris:

Atât de nașpa sunt legile din Romania? Eu sa îmi plătesc salar mie,iubitei mele atâta timp cât e afacere in familie?

gi-jane2 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma organizare juridica cea mai potrivita? ContSters156394 ContSters156394 Va salut. Doresc deschiderea unui chiosc tip fast-food. Sunt angajat in alta parte, nu ma pot ocupa personal de vanzarea la fast-food, doar de aprovizionarea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa incep o afacere mustafa_cristina mustafa_cristina Buna tuturor,ma gandesc sa incep o afacere,un mic fast food si nu prea stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez,de aceea m-am gandit ca acesta e locul unde as ... (vezi toată discuția)
Fast-food mobil (trailer) ToronilaAdriana Ana ToronilaAdriana Ana Buna ziua! Am achiziționat o rulota fast-food și nu stiu de unde sa incep cu autorizațiile ce fel de societate sa înființez și care ar fi primii pași ... (vezi toată discuția)