avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De ce pun oameni un pret la anunturile DAJ si iti zic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De ce pun oameni un pret la anunturile DAJ si iti zic alt pret ?

De ce pun oameni un pret la anunturile DAJ si iti zic alt pret cand ii suni ?

De exemplu : vand teren arabil x ...0.33 ha la 5000 ron si cand ii suni iti cer 10000 euro .

Ce trebuie sa fac ca sa pot sa ii cumpar terenu la pretul oficial din anuntu de la primaria ?

Ma intereseaza pentru un solar o bucata de teren mica.

Alte discuții în legătură

Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Problema cu anrp ( imobil expropriat ) Hamarsold1944 Hamarsold1944 Stramosii mei au fost expropriati de comunisti si li s-au dat ceva despagubiri derizorii, 1 leu/ mp, dar nu am niciun act care sa ateste aceste despagubiri. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, banca poate execute un teren daca.... ContSters184445 ContSters184445 buna ziua, si va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare.....in 2008 am lu-at un credit de nevoi personale fara garantii de 10.000 euro sotia ... (vezi toată discuția)