Sotul meu a primit o amenda pe data de 27-05-2022 .
Pe procesul verbal scrie ca amenda poate fi achitata jumatate in termen de 15 zile de la înmânarea procesului ,nu scrie zile lucrătoare sau calendaristice ,astăzi m-am dus sa plătesc amenda ,dar am plătit integral ,doamna de la ghișeu spunându -mi ca trebuia sa vin sa achit doar jumatate in 15 zile calendaristice .
Întreb nu trebuia scris in procesul verbal zile calendaristice sau lucrătoare ??Fiecare interpretează cum vrea ??
Nu. Daca ar fi fost zile lucratoare ar fi fost specificat in mod expres, implicit e vorba de zile calendaristice.Cautati in codul civil cum se calculeaza termenele.Oricum e o informatie usor gasibila pe net: [ link extern ] /
Amendă
Supergud
Bună ziua, in data de 16.10.2018 am primit o sactiune pe lg. 12.de 500 lei. Ag.constatator a specificat la rubrica posibilității achitării amenzii a ... (vezi toată discuția)
Termene
herminaida
am primit in cutia postala amenda pentru ca am condus fara rovinieta (un paradox ca detin rovinieta valabila ). vreau sa fac plangere impotriva procesului ... (vezi toată discuția)