avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Control pentru justificare scutire de TVA.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Control pentru justificare scutire de TVA.

Ce documente trebuie sa prezint la control pentru justificare scutire de TVA aferent export de produse in Republica Moldova?
Exportatorul firma din Romania si importatorul firma de Republica Moldova? Locul livrarii din Romania. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:11, 14 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
documentele vamale de export + factura + dovada transportului din Ro in Moldova

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva exista la export?? mihavasile mihavasile Buna ziua, Vreau sa export carne in tarile din afara spatiului UE.Vama si firma de shipping nu mi iau TVA spunand ca operatiunile de export sunt scutite de ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto republica moldova sabou sabou Buna ziua, in cazul vanzarii unui cap tractor de catre persoana juridica din Romania(platitoare de TVA)catre o persoana juridica din Republica Moldova ce ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)