avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, detin un SRL care are ca si cod CAEN ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, detin un SRL care are ca si cod CAEN principal codul ...

Buna ziua, detin un SRL care are ca si cod CAEN principal codul 4742. Datorita pandemiei de coronavrius si acum datorita instabilitatii si scumpirilor din piata ne este tot mai greu sa ne descurcam cu salariile si cu chiriile din malluri care sunt foarte mari. Este cumva eligibil acest cod caen pentru a atrage fonduri nerambursabile?

Alte discuții în legătură

Credite nerambursabile pentru tineri gabrielita stefan gabrielita stefan Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am un SRL deschis din 2009 ce are ca activitate principala producerea de stampile. Pot beneficia de acei bani ... (vezi toată discuția)
Finantare fonduri ue, nerambursabile cornelia2013 cornelia2013 Buna ziua! as dori sa deschid un salon de infrumusetare (cosmetica) si consultanta si creatie vestimentara. Va rog sa imi spuneti daca pot obtine fonduri ... (vezi toată discuția)
Fonduri ue pentru cabinet stomatologic adiprotv adiprotv buna seara, am inteles ca este posibila obtinerea de fonduri nerambursabile UE pentru infiintarea de cabinete/clinici medicale.. Momentan sunt student in anul ... (vezi toată discuția)