avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... credite nerambursabile pentru tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

credite nerambursabile pentru tineri

Buna ziua,

Am si eu o intrebare.
Am un SRL deschis din 2009 ce are ca activitate principala producerea de stampile.
Pot beneficia de acei bani nerambursabili daca am firma deschisa din 2009 pentru a-mi dezvolta afacerea?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:55, 21 Februarie 2012
Credite nerambursabile nu cred ca exista pentru nimeni pe lumea asta. Fonduri nerambursabile, da. Daca la fonduri ma refereati, le puteti accesa, insa eligibilitatea acestora difera de la fond la fond.
@robert_11 are dreptate, NU exista credite nerambrursabile.
Care este codul CAEN al firmei?
Multumesc de raspuns. Codul CAEN este 8299-Alte activitati de servicii suport pt intreprinderi.
Eu nu inteleg ce inseamna SRL-D care se zice ca ar fi obligatoriu.
SRL-D este reglementat prin OUG 6/2011 si inseamna SRL- Debutant. firma nou infiintata.
Dvs. nu puteti accesa acest program pentru ca aveti deja firma infiintata.
Mai exact care ar fi activitatea pentru care doriti finantare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru service și vopsitorie auto neacsuiulian1970@gmail.com neacsuiulian1970@gmail.com Am înființat o firma(SRL-D) in luna mai 2017 pe cod caen 4939 si doresc sa deschid un service si o vopsitorie auto in provincie prin fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)