avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Daca prin Horatare definitiva s-a obtinut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Daca prin Horatare definitiva s-a obtinut compensarea ...

Buna ziua. Daca prin Horatare definitiva s-a obtinut compensarea in puncte ANRP pt imobil nerestituit, se mai poate obtine apoi uzufructul pentru o perioada de o generatie pe care l-ar fi adus acest imobil (2 etaje si subsol pe Calea Victoriei)? In acest caz, s-ar mai achita taxa de timbru? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca negut negut CNRP trebuia in termen de 30 de zile de la terminarea procesului da emita Decizie de compensare prin puncte pt. un imobil demolat ,Legea 10/2001 .Nu a emis ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. impreuna cu verii mei sunt posesorul unor puncte ... georgeioan georgeioan Bună ziua. Impreuna cu verii mei sunt posesorul unor puncte ANRP ( decizie de compensare) si pt că nu ne intelegem in privnta partajului voluntar ( un văr ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare mobexport mobexport Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta: - in februarie 2012 am obtinut o hotarare judecatoreasca a instantei de contencios administrativ prin care ANRP ... (vezi toată discuția)