avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Viitorul meu soț este închis din data 20 aprilie pt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Viitorul meu soț este închis din data 20 aprilie pt ...

Buna ziua viitorul meu soț este închis din data 20aprilie pt conducere fără permis și consumase alcool I-sa dat pedeapsa un an și jum întrebarea mea este el beneficiază de noua lege ce mă sfătuiți să fac ?

Va sfatuim sa-l lasati si sa-si ispaseasca!!!
In primul rand toți greșim și în spatele a tot ce am scris acolo este o poveste văd că săriți repede să dați cu pietre mai bine nu mai sfătui

Irinel N. a scris:

Va sfatuim sa-l lasati si sa-si ispaseasca!!!

Pai nici permis si cu bautura??
Pacat ca a primit cu executare...
Buna ziua!

Care este noua lege la care va referiti?
Legea asta noua care sa dat cu prescripția

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Care este noua lege la care va referiti?

Alte discuții în legătură

Tardivitate sau prescriptie pentru marturia mincinoasa FRD FRD In cazul in care un martor a declarat mincinos intr-un proces civil in anul 2012 luna noiembrie si as dori sa depun la parchet plangere pentru marturie ... (vezi toată discuția)
Dosar de conducere sub influența alcoolului și fără permis auto prescris Sstefanias Sstefanias Buna ziua , am nevoie de consultanta privind un dosar de conducere sub influența alcoolului și fără permis auto in 11 noiembrie 2018 , acum s-au împlinit ... (vezi toată discuția)
Prescriere raspundere penala palfabian palfabian buna ziua. in 2009 am comis o infractiune de inselaciune,in 2013 am fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. apoi in 2018 cand mai aveam 6 luni ... (vezi toată discuția)