avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar de conducere sub influența alcoolului și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar de conducere sub influența alcoolului și fără permis auto prescris

Buna ziua , am nevoie de consultanta privind un dosar de conducere sub influența alcoolului și fără permis auto in 11 noiembrie 2018 , acum s-au împlinit 5 ani și avem înfățișare pe data de 28 luna aceasta , dar dorim avocat dar și câteva lămuriri .
Daca fapta a împlinit perioada de prescriere pe 11 noiembrie 2023, iar persoana in fapt este înscrisa la școala de șoferi , ce pedeapsa poate primi maxim și întrebarea este dacă mai poate continua școala de șoferi .
Mulțumesc mult , aștept sugestii și ajutor
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
Sstefanias, utilizator
Sugestia este sa găsiți un avocat din zona dvs care sa va reprezinte și sa studieze dosarul.
Da, și eu zic sa va cautati avocat din zona.
Apărarea se face cu avocatul care va reprezenta și nu bazata pe discuții răsfirate.

Cu avocat bun puteti scapa de închisoare.

București 2023
Daca fapta este prescrisă , împlinind 5 ani , de ce ar mai fi cazul de închisoare?
Nu are alte antecedente dinainte și nici în acești 5 ani nu a mai făcut alte fapte.
Ce pedeapsa poate primi daca fapta este prescrisă ?
Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, și eu zic sa va cautati avocat din zona.
Apărarea se face cu avocatul care va reprezenta și nu bazata pe discuții răsfirate.

Cu avocat bun puteti scapa de închisoare.

București 2023

Daca se constata intervenita prescriptia raspunderii penale, se dispune incetarea procesului penal, nu primeste nicio pedeapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate asa ceva???? mihaiesdaniel mihaiesdaniel Buna seara.am si eu o nelamurire: mi s-a intocmit un dosar penal de catre polite pt ca in perioada anului trecut (august) am circulat cu o masina cu nr de ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa iuly_m iuly_m Buna seara , un caz cu accident ucidere din culpa 1 singur decedat, accidentul e din mai 2009 , si abia in decembrie 2013 are primul termen la judecata, pana ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie inselaciune angelique555 angelique555 vreau sa stiu care este pedeapsa maxima ce poate fi aplicata intr-un caz de inselaciune cu prejudicii pana in 3.000 euro, cu uz de fals si identitate falsa. ... (vezi toată discuția)