avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Contract de inchiriere spatiu comercial.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Contract de inchiriere spatiu comercial.

Buna seara!am o nelemurire vis-a-vis de un contract de inchiriere spatiu comercial. Chiriasul dupa 3 ani de activitate merge la registrul comertului si declara activitatea pe care o desfasoara, comert cu amanuntul ,primesc de la DITL de plata din urma 8300 ron, pe numele meu ,doar sunt proprietar, (oare sunt si pe acel spatiu) cu chirias in spatiu care este declarat nerezidential,motiv pentru care se instituie o alta valoare la DITL.Eu platesc impozit pe chiria incasata , este normal sa platesc si pentru suprafata inchiriata?. Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract locatiune cu srl(locatar) dizolvat ??? andreistan andreistan Buna ziua, Am inchiriat un spatiu, proprietate a societatii pe care o administraz, unei alte societati. Am aflat intamplator ca acest chirias a fost ... (vezi toată discuția)
Doua contracte, acelasi obiect greensea greensea Buna ziua Un proprietar poate inchiria acelasi imobil catre doua societati ? Contractele de inchiriere care au acelai obiect, dar chiriasi si chirie diferiti, ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament georgeangheloiu georgeangheloiu Buna seara ! Am un apartament inchiriat la doua societati ca punct de lucru (nu sediul social) iar eu nu locuiesc in acest apartament.Toate utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)