avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Bunica și bunicul meu mi-au trecut casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Bunica și bunicul meu mi-au trecut casa și terenul ...

Bună seara !
Bunica și bunicul meu mi-au trecut casa și terenul pe numele meu prin cu condiția de ai întreține ,bunicul a decedat a rămas doar bunica părinți mei adică fica bunicilor vrea sa dărâme actul ,oare are ea șanse dacă bunica nui de acord.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 16 Iunie 2022
Depinde ce fel de act ați făcut!!Mergeți la un notar,sau un avocat!
Am făcut act de donatie cu întreținere.
donatie sau vanzare cu intretinere? uitati-va atent pe act
Pe act scrie contract de întreținere.
cititi mai departe si scrieti aici ce spune

Alte discuții în legătură

Nepoții au drept la moștenire? Mitrofan Elena Mitrofan Elena Bunicul meu este în viața,el dorește să facă acte unchiului meu,mama mea (a decedat )este fiica bunicului meu,eu sunt fica acesteia,SI mai am un ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare ( cu clauza de intretinere) Bally Bally Buna ziua ! dupa incheierea unui contract de vanzare cumparare (cu calauza de intretinere), contract incheiat in anul 2008 au inceput sa apara vorbe si ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca civila georgeconstantin georgeconstantin Acum e pe rol un proces de atac asupra unei donatii. Eu am primit o donatie ,concret o casa si un teren aferent casei,de la parintii mei.In acelasi act de ... (vezi toată discuția)