avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am achiționat online o rochie mărimea xs ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am achiționat online o rochie mărimea xs la care ...

Buna ziua! Am achiționat online o rochie mărimea xs la care era și o rubrica in care se cereau Opțional dimensiunile. Ulterior am fost contactata de un operator al site-ului sa le furnizez dimensiunile. Am Recepționat coletul și am constatat ca bustul rochiei era foarte mare și am cerut returul. I-am informat cu privire la cererea de retur și mi-au cerut sa trimit rochia înapoi. După ce am trimis rochia,am luat foarte greu legătura cu ei ca apoi sa îmi spună ca rochia a fost făcută pe dimensiunile mele iar banii nu se returnează pe motiv ca le-am furnizat dimensiunile greșite și nu am fost la o persoana competentă sa ma măsoare. In consecință,banii nu mi vor returna. Ce este de făcut? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreeaRaluca92 , utilizator 12:27, 16 Iunie 2022
Puteti incerca rezolvarea pe cale amiabila. Angajati-va un aparator care sa transmita o notificare catre firma pentru returnarea sumei de bani.

Am încercat și pe cale amiabila,fără nici o rezolvare. Multumesc!
Mihăilă Sebastian a scris:

Puteti incerca rezolvarea pe cale amiabila. Angajati-va un aparator care sa transmita o notificare catre firma pentru returnarea sumei de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ne putem rezerva dreptul de a nu trimite banii achitati in avans, in cazul in care clientul se razgandeste sau face returul unui produs personalizat? Andra Patrascanu Andra Patrascanu Buna ziua, Venim la dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta intr-o situatie. Suntem doi artisti si am infiintat un Srl prin intermediul caruia vindem ... (vezi toată discuția)
Situatie restituire suma powcer powcer Buna, Am situatie neplacuta cu o firma din Bucuresti: Am achizitionat cateva corpuri de iluminat prin mediul online la distanta. Dupa o serie de discutii ... (vezi toată discuția)
Returnare rochii cumparate online refuzata Romilian Romilian Buna ziua, am si eu nevoie va rog de o lamurire privind achizitia unor rochii de pe un site romanesc. Prietena mea si-a comandat cateva rochii selectand doar ... (vezi toată discuția)