Buna ziua, doresc sa imi fac o spalatorie mobila, care vine la tine acasa sa iti spele masina.
Nu o sa folosesc apa, o sa fie solutii care se sterg, adica nu o sa am lichide deversate. Stiti daca am nevoie de ceva autorizatii de la primarie sau din alta parte? Multumesc
Trebuie vazute fisele tehnice de securitate ale produselor pe care le utilizati pentru curatare, limpezire, respectiv ce evacuati la canalizare (ziceti ca nu folositi apa), etc. Intereseaza caracterul toxic, caustic, exploziv, inflamabil, combustibil, etc.
In functie de acestea, la inregistrarea firmei la Registrul comertului veti da o declaratie pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile legale din punct de vedere ssm, mediu, sanitar-veterinare.
La punerea in functiune a spalatoriei aveti nevoie de autorizatie sanitara, aviz psi-ISU, autorizatie de la primarie. Dupa punerea in functiune veti vi vizitat de ITM, DJSV, Agentia teritoriala de mediu pentru a se verifica cum sunt indeplinite in teren prevederile legale pentru care ati bifat ca sunt respectate.
Dupa obtinerea certificatului de inregistrare firma la RC trebuie sa declarati activitatea la ANAF.