avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CNP expus
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CNP expus

Bună ziua! Recent am trimis din greșeală o poză cu CNP-ul meu pe un grup, și am șters-o imediat după. Nu știu dacă e posibil să rămână salvată pe undeva. Întrebarea e, ce poate face o persoană cu CNP-ul meu, dacă nu are tot buletinul? Era doar numele și CNP-ul, lipsesc seria și numărul. Pot păți ceva? Ce ar trebui să fac?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:56, 16 Iunie 2022
Nu are ce sa facă cu cnp-ul dvs.
Cnp-ul vi-l cer și aia de la Orange, când reîncărcati o cartela pre pay
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Recent mama mea à incheiat un contract de telefonie mobila la Orange, pentru 6 luni, prin trecerea de la cartela prepay la numar postpay, la un ... (vezi toată discuția)
Favorizarea fraudelor in telefonia mobila grobianu grobianu Pe scurt, am fost escrocat telefonic, prin metoda reancarcarii unui cont pre-pay, cu 100 euro de catre un individ care s-a dat drept angajat al ... (vezi toată discuția)