avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... probleme inscriere copil clasa I
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

probleme inscriere copil clasa I

buna ziua! avem o problema si nu stim daca o putem rezolva in instanta... avem fata la o scola din Buzau in clasa a II-a. baiatul a terminat gradinita si l-am inscris la aceeasi scola. a fost respins pe motiv ca noi nu locuim in circumferinta scolii cu domiciliul dar sotia are viza de flotant peste drum de scoala. problema este ca nu s-au respectat criteriile de departajare deoarece au fost admisi copii cu viza de flotant dar neavand frati sau surori in scoala respectiva. am citit ca scoala are o copie dupa acea departajare a copiilor. acum nu stim ce trebuie facut si unde sa ne adresam. multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Protest impotriva vizelor de flotant pentru inscrierea la scoala oannad oannad buna ziua, sunt una din mamele dezavantajate de noua lege a invatamantului. nu am vrut sa fac o ilegalitate printr-o viza de flotant falsa pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Impartirea copiilor din doua clase pe criterii ce tin de dreptul la sanatate andreya_dj andreya_dj Buns seara. Avem o problema intr-o clasa care e formata de anul trecut. suntem in clasa 1 si ne-au venit colegi noi in clasa..(copii care nu au frecventat 1 ... (vezi toată discuția)
Reinscriere cresa stefan_72 stefan_72 Buna ziua Am baiatul cel mic in varsta de 2 ani, inscris la cresa in sectorul 3 din septembrie 2012. La fel a fost inscris si baiatul cel mare, la aceeasi ... (vezi toată discuția)