avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ce pot face daca Pensia mea de Invaliditate gr. 3, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ce pot face daca Pensia mea de Invaliditate gr. 3, intirzie de ...

ce pot face daca Pensia mea de Invaliditate gr. 3, intirzie de la plata pe o perioada de cel putin 3 luni?
Cel mai recent răspuns: ChrisCost , utilizator 22:35, 16 Iunie 2022
Puteti merge in audienta la CJP sau sa trimiteti o notificare prin posta cu confirmare de primire pentru urgentare intrare pensie in plata.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta ramonetta ramonetta buna ziua.. soacrei mele i-a venit decizia de pensionare,insa pe decizie ii apar 2 luni nemotivate.Ea mi-a spus ca nu a avut concediu cu plata.A mers la locul ... (vezi toată discuția)
Talon mov pensie maryelena maryelena Buna ziua ,va rog sa mi spuneti si mie daca mai este obligatoriu ridicarea talonului ptr cei care au optat pensia pe card .Am o mare problema tatal meu fiind ... (vezi toată discuția)
Legea 351/13.12.2022 am rugămintea de a mi se explica ce am ... omatcons omatcons Legea 351/13.12.2022 Am rugămintea de a mi se explica ce am de făcut în cazul când am fost beneficiar de grupa a II în construcţii de maşini, dacă pot ... (vezi toată discuția)