avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, vreau sa va întreb părinții au decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, vreau sa va întreb părinții au decedat iar noi ...

Bună seara ,vreau sa va întreb părinții au decedat iar noi suntem 3 surori și am dorii sa dezbatem moștenirea casei în momentul în câte vom primi acel certificat de moștenitor trebuie sa l înregistrăm la taxe și impozite toate surorile sau una singura? Apoi dacă îl înregistrăm vom plăti impozit anual sau cum pt acel cerificat de moștenitor? Sau de ce trebuie sa l înregistrăm ca nu înțeleg ce treaba au taxele și impozitele cu acel cerificat? Vă mulțumesc pt.raspuns anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 17 Iunie 2022
Nu pt certificat platiti impozit, ci pt proprietare , ca veti fi proprietare si fiecare veti plati imoozit pt cota sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)
Unic mostenitor barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd In situatia in care unul din parinti este decedat de 4luni si nu doresc sa fac succesiune (nu ma simt inca in stare)exista probleme legate de acest aspect,la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)