avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare privata cu blocatoare, cota parte indiviza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare privata cu blocatoare, cota parte indiviza residence

Buna ziua.
De aproximativ 2 luni am cumparat un apartament cu 3 camere intr-un cartier din Bucuresti, Sector 5.
Am inteles de la vecini si presedinte ca au stabilit adhoc acum 2 ani (blocul fiind construit acum 5 ani) sa monteze fiecare T-uri (blocatoare de parcare) cate au putut in locurile de parcare din jurul blocului, unii au cate 2 sau 3 masini, altii deloc.
In contractul de vanzare-cumparare scrie asa " imobil cu 3 camere de locuit si dependinte, cu o suprafata de xx, impreuna cu cota parte indiviza de 2.30% aferenta apartamentului din partile si dependintele comune ale imobilului-bloc care prin natura si destinatia lor sunt in coproprietate fortata si continua, precum si cota parte de teren de 33.80 mp aferenta imobilului. "
Fostul proprietar imi spusese ca a decis cu un vecin, intru cat el nu avea masina personala, sa foloseasca acesta un loc de parcare din jurul blocului pana la vanzarea apartamentului catre noul proprietar (eu). Desigur ca acum nimeni nu mai recunoaste nimic si eu nu pot parca masina nicaieri de blocatoarele lor.
Doresc sa stiu daca pot rezolva ceva pe cale legala, in instanta.
Inteleg ca nu are nimeni un loc de parcare, insa toate trebuie sa fie la liber, fara blocatoare. Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: raprul3zz , utilizator 12:18, 17 Iunie 2022
Telephone Citizen complaints: 021.315.0520
E-mail: sesizari@sector5.ro
Sa inteleg ca e contactul Primarie Sector 5 ? Am inteles ca nu se ocupa Politia Locala in cazul acesta, fiind loc privat. Multumesc

zinca iulian a scris:

Telephone Citizen complaints: 021.315.0520
E-mail: sesizari@sector5.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare la comun - vecinii isi bat t-uri blocatoare nea_pandele nea_pandele Salut, Viata e complexa si are multe aspecte astfel am ajuns sa locuiesc intr-un bloc nou. Problema e urmatoarea: sunt 24 de apartamente, ~16 locuri de ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza teren in jurul blocului bsandrei bsandrei Buna ziua, In blocul in care tocmai m-am mutat, odata cu achizitionarea apartamentului am dobandit si o cota parte din terenul din jurul blocului. ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata asociatia de proprietari pentru marcare locuri de parcare din cota indiviza ilegal carmenva carmenva buna ziua, M-am mutat de curand intr-un bloc nou ,apartament cumparat fara loc de parcare,fiecare avand cota indiviza de n mp din teren.domnul presedinte ... (vezi toată discuția)