avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua, Am o autoutilitara Iveco Daily sub 3,5 ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua, Am o autoutilitara Iveco Daily sub 3,5 tone, cc 2800 ...

Buna ziua, Am o autoutilitara Iveco Daily sub 3,5 tone, cc 2800 si cei de la primarie mi-au calculat impozitul anual la 2226 lei !!!. Pana acum am platit 510. Au scris impozit auto sub 12t. Cum sa creasca impozitul din 2021 in 2022 de 4 ori si ceva? Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit autoutilitara (persoana juridica) pana in 12 tone. deceeu deceeu Buna ziua, este al doilea an in care mi se pare ca platesc un impozit mare la o autoutilitara de 3,5 tone. Judet Neamt. Din calculatoarele de pe internet imi ... (vezi toată discuția)
Neclaritati infiintare intreprindere individuala nastasecornel nastasecornel Vreau sa infintez intreprindere individuala de transport marfa cu autoutilitara de 3,5 tone. 1. La cat este stabilita norma pe venit pt o asfel de ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul impozit anual autovehicul n1 autoutilitara cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 to stanley stanley Pentru stabilirea impozitului anual pentru acest autovehicul care in CI are mentiunea autoutilitara N1 cu masa totala maxima autorizata pana in 3,5 to ... (vezi toată discuția)