avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cumparare titluri tezaur online, banii blocati la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cumparare titluri tezaur online, banii blocati la trezorerie

Cumparare titluri tezaur online, mi s-a spus ca formularele sunt gresite. Cum transfer banii din contul de trezorerie inapoi in contul bancar?
Am incercat sa cumpar un numar de titluri Tezaur online, dobanda fiind mai mare ca cea oferita de banci. Din motive obscure nu mi s-a validat formularul de subscriere si nici ordinul de plata multiplu. Banii sunt in prezent in contul de la trezorerie.
Cum fac sa ii trimit in contul personal de la banca - de unde au fost initial trimis la trezorerie?
Mentionez ca nu sunt firma, nu sunt PFI, sunt doar un pensionar persoana fizica ce a incercat sa cumpere niste titluri de tezaur...
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2022
teologul, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozitare dobanzi din titluri de stat ale altui stat, subscriere directa FeriM FeriM Buna Statul ungar ofera spre subscriere titluri de stat denominate in EUR, cu dobanda variabila in functe de inflatia din zona euro, indiferent de cetatenia ... (vezi toată discuția)
Virament bancar greșit Horia96 Horia96 Buna ziua, Am o intrebare legata de un virament bancar efectual intr-un cont gresit. Acum 3 zile, ma trezesc cu un telefon de la o doamna care s-a prezentat a ... (vezi toată discuția)
Scadenta la titlurile de stat Florin211 Florin211 Buna ziua, Am cumparat titluri de stat acum un an si astazi am ajuns la data scadenta. Am fost la trezorerie si am solicitat transferul banilor in contul meu ... (vezi toată discuția)