avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scadenta la titlurile de stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scadenta la titlurile de stat

Buna ziua,
Am cumparat titluri de stat acum un an si astazi am ajuns la data scadenta. Am fost la trezorerie si am solicitat transferul banilor in contul meu bancar.
In final am primit un ordin de plata pentru transferul banilor.
Ordinul acesta trebuie sa il duc eu la banca sau doar sa astept sa trimita trezoreria banii ?
Ultima modificare: Joi, 31 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:16, 31 August 2023
Așteptați pana maine sa va între banii in contul dumneavoastra de la banca. Atât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare titluri tezaur online, banii blocati la trezorerie teologul teologul Cumparare titluri tezaur online, mi s-a spus ca formularele sunt gresite. Cum transfer banii din contul de trezorerie inapoi in contul bancar? Am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scot bani din trezorerie pt plata salariilor? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Poate sa-mi spuna cineva cum trebuie sa procedez pentru a scoate bani de salarii din tTezoreria unde am deschis contul? Cu ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)