avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Aplicarea legii 135/2022 in cazul mai multor locuri de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Aplicarea legii 135/2022 in cazul mai multor locuri de munca

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cum se aplica legea 135/2022 (privind noile facilități fiscale aplicabile în domeniul agricol și al industriei alimentare) daca un angajat are doua sau mai multe locuri de munca la doi sau mai multi angajatori, toti intrand sub incidenta acestei legi? Se cumuleaza veniturile? Se aplica pentru fiecare angajator? Daca se depaseste pragul de 30.000 brut cumulat, cum se vor calcula contributiile?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: KlaarD , utilizator 14:25, 20 Iunie 2022
Se aplica pentru fiecare angajator in parte . Nu se cumuleaza veniturile.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor ... frateanadrian frateanadrian Buna ziua, Am o intrebare legata de modul de aplicare a facilitatilor fiscale in domeniul constructiilor dupa modificarile din august. Este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic constructii stare de urgenta octavmaura octavmaura Pentru somajul tehnic in situatia starii de urgenta in domeniul constructiilor se aplica facilitatile de constructii? (vezi toată discuția)
Este obligat un angajator din industria alimentară să mărească ... Eliberarea Eliberarea Este obligat un angajator din industria alimentară să mărească salariul la 3000 lei daca nu realizează o cifră de afaceri de 80 la sută? (vezi toată discuția)