Bună ziua! Intampin probleme cu asociația de locatari. Sunt mulți ani decât plătesc cați metrii cubi considera doamna administrator, chiar și când nu am locuit câteva luni în care am dat indexul 0. Acum chiar simt ca sunt batjocorita. Poate asa se fac calculele și ma înșel, sper sa ma lămuriți. Un metru cub de apa calda este 112 lei doar pt mine. Toți locatarii au gaze...eu fiind în chirie nu. Deci sunt singurul consumator RADET. Este normal sa plătesc 112 lei pe metru cub de apa în aceste condiții? Menționez ca nu mi a adus la cunoștință ca vor exista aceste schimbări.
Nu sunt recalcitrant, ci doar pățit, a mai fost o persoana pe aici care tot asa se plângea de cheltuielile de întreținere. Greșise ordinul de mărime la niște calcule banale și uite asa a ieșit o discuție despre nimic, întinsă pe nu știu câte pagini.
Prețul pe care l-ați scris aici mi se pare astronomic. Indiferent de acuratețe aveți la dispoziție doar circuitul de contestare prevazut de art. 28 din legea 196 din 2018. Așa că, dacă nu sunteți mulțumită de răspunsul președintelui de asociație, aveți prima dată varianta reclamației la primăria de sector, conform art. 102 din aceeași lege și, în final, vă angajați un avocat să-i dați în judecată, dacă nu se justifică sub nici o forma acel preț extrem de ridicat.
Apa calda, pret
vladanicu
buna ziua ma numesc vlada nicu nu am anteles de ce platesc apa calda 21 lei metru cub si celelante scari platesc 18lei si anul trecut am platit 25 lei ... (vezi toată discuția)
Apa calda
dan61
As dori sa va rog sa -mi spune-ti cum se calculeaza
apa calda din cele 2 facturi (una in mc si cealalta in Gcal)
Care este costul unui mc de apa calda? (vezi toată discuția)