avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am și eu o problema în Sevilla din 2011 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am și eu o problema în Sevilla din 2011 pentru alcool ...

Bună ziua am și eu o problema în Sevilia din 2011 pentru alcool și în martie anul acesta am acut recurs îmi dăduse 3000 amenda și avocatul care sa ocupat nu-mi răspunde vreau sa viu în Spania să-mi rezolv cazu și nustiu dacă șanț în Busca și captura va multumesc

Alte discuții în legătură

Furt- amenda neachitata in spania Pruni Pruni buna ziua anul trecut am fost prins la un furt de ochelari.. instanta ma pus sa platesc amenda 6 euro la zi timp de o luna...altfel trebuia sa execut timp de ... (vezi toată discuția)
Sunt învinuit de înșelãtorie - art. 215 costa_09 costa_09 Buna ziua Ma numesc Costa sunt navigator.Acum un an 2010 in cursul lunii ianuarie am fost sami depun cv pe la diferite agentii de recrutare am fost ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile audio-video sunt admise ca proba in instanta? ContSters220737 ContSters220737 Buna ziua.Rog un raspuns intr-o problema,daca intr-un proces sant admise ca probe C.D cu imagini sau capturi de descktop,si procesul cu o soc.comerciala ... (vezi toată discuția)