avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt- amenda neachitata in Spania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt- amenda neachitata in Spania

buna ziua anul trecut am fost prins la un furt de ochelari.. instanta ma pus sa platesc amenda 6 euro la zi timp de o luna...altfel trebuia sa execut timp de 30 de zile 6 duro la zi .... eu am parasit Spania... sunt dat in busca ? sau pot achita suma respectiva fara sa nu execut 30 de zile de arest ? vreau sa platesc amenda de 180 de euro
Cel mai recent răspuns: Petre Elena laura , utilizator 18:14, 17 Ianuarie 2021
Luați legătura cu un avocat spaniol ca sa meargă la dosar ca sa se intereseze care este situația.
Trebuie știut exact.
problema este ca , atunci cand iau legatura cu un avocat trebuie sa fiu si acolo si daca sunt dat in '' busca si captura'' ma retin .... ma gandeam ca poate aveti cunostiinta de cauza si ma puteti ajuta cu un raspuns exact , totusi va multumesc
Avocatul poate sa ajungă la dosar dacă este plătit fără sa fiți în Spania.
Puteți plati prin banca avocatul.
Nu trebuie sa ii dați banii în mana și sa va întâlniți cu el.
Buna seara soțul a făcut rele în spania si ia pus busca și captura acum 9 ani si nu stim daca mai are ma poate ajuta cineva cu un raspuns ce sa facem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar Buna seara sotul meu este arestat in Spania ,a primit o pedeapsa de patru ani . Cum se cere repatrierea ? Si in momentul cand va fi in Romania ,vom avea ... (vezi toată discuția)
Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)
Ordin european de arestare??? gustav_marian gustav_marian Buna seara Am fost invinuit de sotie in Spania ca am lovit-o (nici o urma de vanataie) si am molestat-o psihic (minciuni). Sunt chemat in judecata si nu ... (vezi toată discuția)