Am fost invinuit de sotie in Spania ca am lovit-o (nici o urma de vanataie) si am molestat-o psihic (minciuni). Sunt chemat in judecata si nu vreau sa ma prezint, deoarece femeia in Spania castiga orice proces pe aceasta tema. Prefer sa plec in Romania si daca vrea proces, sa il facem in Romania (deoarece eu am certificat ca am fost lovit si agresat in Romania). Ce se intampla daca merg in Romania si nu ma prezint la judecata? Exista Ordin European de Arestare sau Ordin International de Cautare si Captura? Va spun sincer, daca sotia ar fi testata cu detectorul de minciuni ar avea multi ani in puscarie, pentru declaratii false.
nu evitati procesul penal spaniol deoarece va merge mai departe si fara dvs. daca veti fi condamnat in respectivul dosar, veti fi arestat in baza unui mandat european si veti executa inchisoarea in Spania (daca veti fi condamnat la inchisoare, evident).
nu va jucati cu dosarele penale - angajati un avocat spaniol si aparati-va, nu veti scapa de executarea pedepsei daca stati in Romania. Iar procesul va merge si in absenta dvs.
Din nefericire pentru dvs,nu stabiliti dvs competenta instantelor judecatoresti.
Pentru fapte pretins comise in Spania,competente sunt instantele spaniole.
Pentru cele din Romania,cele romane.
Redeschidere dosar
Buna seara
sotul meu este arestat in Spania ,a primit o pedeapsa de patru ani . Cum se cere repatrierea ? Si in momentul cand va fi in Romania ,vom avea ... (vezi toată discuția)