avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecată

Buna seara. Am si eu o intrebare. Doresc sa-mi fac reabilitarea judecătorească. Am 2 cobdamnari. Una in 2012 Tribunalul Prahova cu recurs la Curtea de Apel Ploiesti si una in 2014 la Judecatoria Targu Secuiesc cu recurs la Curtea de Apel Brasov. Eu am domiciliu in Bucuresti. La momentul condamnarii era in sector 5, actual in sector 4. Unde pot afla exact ce cheltuieli de judecata am de platit? Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
lex41, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:15, 20 Iunie 2022
Buna ziua, cheltuielile le puteti afla din hotararile judecatoresti prin care ati fost condamnat. Mergeti la instantele care le-au pronuntat si va spun de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs picika picika buna seara am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare sub supraveghere la judecatoria targu secuiesc,am declarat recurs atat eu cat parchetul si ... (vezi toată discuția)
Caut avocat,banii nu conteaza pici80 pici80 Solutie: În temeiul art. 345 alin. 1 şi 2 Cod Procedură Penală condamnă pe inculpatul X Y Z [] pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prev. ... (vezi toată discuția)
Informatii competenta teritoriala a instantelor judecatoresti RAK RAK Va rog frumos, ma puteti ajuta cu cateva informatii? CPP Sectiunea a II-a, Competenta teritoriala a instantelor judecatoresti Art. 41. Competenta pentru ... (vezi toată discuția)