avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ! Prietenul meu a fost percheziționat la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ! Prietenul meu a fost percheziționat la domiciliu de DIICOT, ...

Buna ! Prietenul meu a fost percheziționat la domiciliu de DIICOT, pt trafic de droguri. Nu i-au gasit nimic in casa, doar o jumatate de tigara confecționată ce conținea substanțe. Dosarul pt care i s a facut percheziția este din 2020. A fost Arestat preventiv pt trafic de droguri de risc in forma continuata (23 acte materiale), dar am inteles ca a ramas cu mai putine, undeva la 6-7, in urma unor cercetări. Intrebarea mea este: ce pedeapsa ar putea sa primească având in vedere ca in trecut a mai primit cu suspendare tot pt asa ceva. Vreau sa stiu cam cat ar executa , sunt extrem de îngrijorată. A doua intrebare ar fi , in caz de condamnare, are sanse sa il închidă intr un penitenciar cu regim semi-deschis? Sau il trimite la maxima siguranta si in funcție de comportament il transfera? Multumesc pt eventualele răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Cod penal cateanion9 cateanion9 Copilul meu este acuzat de : -adera la grup infractional organizat -trafic de droguri de mare risc A fost retinut pentru 29 de zile de arest preventiv in ... (vezi toată discuția)
Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)
Buna! fiind o descindere de-a mascaților și împotriva iubitului ... ioa.nom ioa.nom Buna! Fiind o descindere de-a mascaților și împotriva iubitului meu fiind foarte multe dovezi si martori ca el ar vinde droguri l-au arestat 30 zile ,in ... (vezi toată discuția)