avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! În 2009 am încheiat un contract cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! În 2009 am încheiat un contract cu rcs-rds, Considerand ...

Bună ziua! În 2009 am încheiat un contract cu rcs-rds, Considerand că nu si-au îndeplinit obligațiile contractuale, la 2 săptămâni am cerut rezilierea dar mi-au oprit serviciile și m-am ales cu o datorie de 900 Ron clauze pe care eu nu am dorit să le achit. Cerandune ulterior să mă citeze in instanță, dar asta nu sa întâmplat încă.
Oare exista posibilitatea legală să mă folosesc de legea Gdpr pentru a cere ștergerea datelor mele de la ei? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Am fost dat in judecata de rcs AdrianStanciu AdrianStanciu Buna seara, De aproape trei ani sunt plecat in Anglia. Cand am plecat din tara am insistat ca RCS sa imi inchida abonamentul TV si cablu, lucru care ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Problema rcs rds ContSters190570 ContSters190570 Buna ziua! Pe scurt va voi relata problemele ce le-am intampinat cu cererile mele de reziliere contracte incheiate intre subsemnatul si operatorul RCS ... (vezi toată discuția)