avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Darul de nuntă se impozitează? Dacă da, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Darul de nuntă se impozitează? Dacă da, cu cât ...

Bună ziua! Darul de nuntă se impozitează? Dacă da, cu cât anume? Eu nu găsesc nimic concret, doar proiecte de lege
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:25, 20 Iunie 2022
Vei primi un formular de la ANAF pt completare.
In plus, documentul transmis de organul fiscal va include si o avertizare pentru cei care-l vor completa: "Sanctiunea faptei de fals in declaratii este prevazuta de art. 326 din Codul Penal”
1. Se sesizează ei din oficiu și-mi trimit formular?
2. Răspunsul referitor la impozitare tot nu l-am primit.

Pascal19 a scris:

Vei primi un formular de la ANAF pt completare.
In plus, documentul transmis de organul fiscal va include si o avertizare pentru cei care-l vor completa: "Sanctiunea faptei de fals in declaratii este prevazuta de art. 326 din Codul Penal”

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se impoziteaza darurile de nunta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila in acelasi dosar? eusaisapte eusaisapte daca sunt citat in calitate de martor intr-un dosar in care sunt acuzat nedrept, ma pot constitui parte vatamata si parte civila? din moment ce fapta nu ... (vezi toată discuția)
Bani transferati concubinei = venit nedeclarat? vlad067 vlad067 Buna ziua. Lucrez de cativa ani in strainatate iar salariul este platit direct in contul din tara, concubina fiind imputernicita. In fiercare luna virez toti ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare extindere de proprietate la directia de impozite si taxe locale pandaehmon pandaehmon Buna ziua, M-ar ajuta foarte mult sa aflu pentru o ruda daca s-au schimbat sanctiunile legate de nedeclararea unei extinderi de proprietate la Directia de ... (vezi toată discuția)