avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am pierdut hotararea judecatoreasca în dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am pierdut hotararea judecatoreasca în dosar pentru alcool ...

Daca am pierdut hotararea judecatoreasca , la un dosar pt alcol la volan finalizat , ce pot sa fac sa obtin alta sa pot merge sa o legalizez ?
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
Daniel.Rsd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:11, 20 Iunie 2022
Buna ziua, mergeti la arhiva instantei care a pronuntat-o, spuneti numarul de dosar si faceti o cerere de copiere si legalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de copie legalizată după hotărârea judecătorească pentru reducerea numărului de zile de suspendare permis. cum o pot obține? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare judecatoreasca si anume, am pierdut un proces in care am contestat o contraventie in care eram ... (vezi toată discuția)
Copie hotarare judecatoreasca lu_ankka lu_ankka Buna ziua. As dori si eu o lamurire. As dori sa obtin si eu o copie dupa o hotarare judecatoreasca insa nu stiu nici numarul acesteia si nici anul exact in ... (vezi toată discuția)
Acte - cum fac rost de ele Geo Geo Geo Geo Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am gasit "sertarul" potrivit pentru aceasta intrebare. Deci situatia este urmatoarea: ma aflu intr-o tara araba unde ... (vezi toată discuția)