avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sindicate si organizatii sindicale .
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sindicate si organizatii sindicale .

Buna ziua

Doresc sa ca intreb daca la infiintarea unui sindicat,pot face parte din organul de conducere si persoane care fac parte din conducerea unei societati.
Mentionez ca persoanele la care fac referinta, ocupa functia de la sef birou la sef serviciu iar datorita functie, ar putea constrange angajatii sa adere in aceasta organizatie sindicala.
Pot contesta in instanta decizia de acordare a personalitatii juridice si infiintarea acestei organizatii? Inca se afla in termenul de contestare de 15 zile. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Suspendarea efectelor unui ordin anaf de reogarnizarea institutiei prin reducere de personal ContSters228228 ContSters228228 Un functionar public este instiintat in scris de catre autoritatea publica ca-si va continua activitatea la vechiul loc de munca, primind chiar salariul, dupa ... (vezi toată discuția)
Sindicat mariusastra mariusastra Buna ziua lucrez intr o firma mare din domeniul pieselor auto si am o nelamurire am citi pe net ca poti sa ti faci un sinidcat scria ca ti trebuie minim 5 ... (vezi toată discuția)
Membri de sindicat concediati??? Monica H. Monica H. ar putea sa mi spuna cineva care sunt organele de conducere intr un sindicat??? ma confrunt cu o problema : scretarul trezoriei al sindicatului societatii ... (vezi toată discuția)