avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am avut un contract de arenda care a expirat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut un contract de arenda care a expirat in februarie 2021. ...

Am avut un contract de arenda care a expirat in februarie 2021. In ultimii trei ani de contract arendasul nu s-a achitat de sarcini si a si intrat in insolventa, pasand afacerea copiilor. Deoarece contractul nu prevede nimic vis à vis de prelungirea automata la expirare , arendasul e in insolventa , nu si-a platit obligatiile contractuale , mai este necesara notificarea acestuia sau deschiderea unei actiuni in instanta ? Ce ar trebui sa fac ?

Alte discuții în legătură

Arendatorul a decedat. ce pot face moștenitorii pentru a rezilia contractul de arendă? vioricaber vioricaber in legatura cu un contract de arenda-mama a avut contrcat de arenda incheiat cu o firma [e 10 ani -2027 expira.Mama a murit si noi suntem cinci frati dar nu am ... (vezi toată discuția)
Arendas declara insolventa, nu plateste arenda, dar cultiva din nou terenul Hauti Hauti Am arendat pe 5 ani. In octombrie 2016 contractul va expira. In contract este prevazut ca arendasul sa plateasca impozitul pe teren la primarie dar de trei ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren arendat giorgio_2013 giorgio_2013 Buna ziua, doresc sa achizitionez un teren arabil care a fost arendat pe o perioada de 6 ani (martie 2007 - martie 2013). Conform contractului in lipsa unor ... (vezi toată discuția)