avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, astăzi am fost invitați de instanța sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, astăzi am fost invitați de instanța sa luam parte ...

Buna ziua, astăzi am fost invitați de instanța sa luam parte la o expertiza in calitate de parte in proces. Expertiza s-a efectuat in imobilul celui care ne-a reclamat in instanța , numai ca nu am fost lasat sa intram in imobil pe motiv ca este proprietate privată și propietarul hotărăște pe cine lasă. In interior. Era vorba despre o expertiza la instalația termică , apoi l-au invitat pe domnul expert in imobil, au stat 5 minute pe motiv ca trebuie sa ii arate documentele centralei , dupa care au iesit spunând ca nu le găsește. Deși noi am plătit expertiza nu am fost lăsați sa luam parte și mai mult decât atât ,nici nu s-ar fi putut face in 5 minute. . Ce putem face in acest sens? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 09:03, 22 Iunie 2022
Buna ziua, puteti formula obiectiuni/cere constatarea nulitatii expertizei pentru acest motiv in functie de detaliile concrete ale spetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita anularea expertizei imobiliare? sim0na sim0na Intr-un proces civil de granituire s-a dispus de catre instanta efectuarea unei expertize tehnice imobiliare pentru delimitarea a doua imobile vecine si ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni sau nulitate expertiza? reclamant2013 reclamant2013 Instanta a dispus intr-un proces civil efectuarea unei expertize tehnice judiciare, avand un singur obiectiv. Expertul a depus la termen expertiza solicitata. ... (vezi toată discuția)
Intrebare: e necesara prezenta partilor la expertiza? sex sex Buna ziua Ma numesc Dragus Daniel din Galati. Am pe rol un proces de partaj si a fost doamna cu expertiza la imobil. Inca nu stiu rezultatul dar desi s-a ... (vezi toată discuția)