Buna ziua
Ma numesc Dragus Daniel din Galati. Am pe rol un proces de partaj si a fost doamna cu expertiza la imobil. Inca nu stiu rezultatul dar desi s-a trimis aceeasi invitatie la amindoi, fosta sotie nu s-a prezentat. Are vreo importanta? Ma afecteaza cumva acest lucru? Si daca nu sunt multumit eu sau ea de rezultatul expertizei putem cere o contraexpertiza? In acest caz cum se plateste? Tot jumate , jumate ca acum? Sau numai cel ce cere aceasta contraexpertiza? Mentionez ca s-a hotarat partajarea imobilului in cote egale.
Va multumesc anticipat.
Stimate Domn.
Participarea sotieie dvs la efectuarea expertizei nu era imperios necesara.
Absolut necesar era ca doamna expert sa aduca la cunostinta partilor data si ora la care se va efectua expertiza.
Daca sotiei dvs i s-a adus la cunostinta in termen legal despre efectuarea expertizei, dvs nu veti suferi nicio vatamare.
Daca insa sotia dvs nu a avut cunostinta de data si ora efectuarii expertizei, acesta poate sa solicite nulitatea raportului de expertiza si pe cale de consecinta refacerea expertizei de catre acelasi expert.
Daca nu sunteti multumit de concluziile raportului de expertiza, puteti aduce critici acestui raport, denumite: obiectiuni la expertiza", care se prezinta in scris judecatorului.
O noua expertiza, cu unul sau trei experti, se poate solicita numai dupa depunerea obiectiunilor, si numai daca expertul nu raspunde la obiectiuni in mod corespunzator.
Onorariul pentru noua expertiza se achita de catre cel care o solicita.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Intrebare
sex
Buna ziua
Ma numesc Dragus Daniel din Galati. Am pe rol un proces de partaj si a fost doamna cu expertiza la imobil. Inca nu stiu rezultatul dar desi s-a ... (vezi toată discuția)