Buna seara,ma numesc Mihai Dan si am o problema mai deosebita,va rog sa imi raspundeti daca puteti:
In 1994,tatal meu,Mihai Gh Ioan,i-a dat in arenda,1,8 ha unui vice-primar la vremea aceea.In 1996,tatal meu,Ioan a decedat.Eu nefiind in tara,nu a avut cine sa se ocupe in legatura cu terenul;
Mentionez ca am titlul de proprietate,schita cadastrala,carte funciara pe numele meu ,intabulat terenul,de asemenea,tot eu platesc impozitul pe teren,iar el nu vrea sa imi restituie imobilul deoarece,justifica faptul ca ar fi cumparat terenul de la tatal meu ,Ioan cu hartie de mana,de fapt doua hartii de mana false:una scrisa si una batuta la masina,pe nici una dintre ele nu este semnatura tatalui meu.
L-am dat in judecata(actiune in revendicare),dar instanta din municipiul de resedinta,mi-a respins actiunea in revendicare,mi se pare absurd cu toata documentatia si actele care le detin autentice la notar,mi s-a respins actiunea.
Dumneavoastra ce parere aveti?Cum a judecat aceasta doamna judecator din municipiul meu de resedinta?
Cel mai recent răspuns:
Dan Mihai , utilizator
09:31, 20 Ianuarie 2010