avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in Revendicare pierduta teren dat in arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in Revendicare pierduta teren dat in arenda

va rog sa a-mi spuneti ce sa mai fac ca am pierdut si in recurs actiunea in revendicare , cu actele pe care le am nu i-mi vine sa crede , am certificat de mostenitor schita cadastru si carte funciara si cu toate astea am pierdut acum ce pot sa mai fac .
Cel mai recent răspuns: Dan Mihai , utilizator 10:42, 25 Septembrie 2010
incercati una caile extraordinare de atac: revizuirea sau contestatia in anulare.apoi mergeti la CEDO cu cauza.
va multumesc pentru raspuns ,pot sa merg la CEDO fara sa mai astept revizuire si contestatie in anulare ?
Imi cer scuze de intrebare, dar ce act de proprietate aveti pe terenul respectiv??? Certificatul de mostenitor nu este act de proprietate.
Am certicficat de mostenitor si carte funciara intabulat terenu pe numele meu , iar din 1994 pana an 2008 am platit impozit pe teren , doamna kyandra .
Revizurire si/sau contestatie in anulare ? :angry: Exista insa motive de revizuire sau pentru contestatie in anulare sau recomandam, asa, sa fie ceva acolo?

@Dan Mihai.
Scrieti-ne pe scurt motivul pentru care instanta a respins actiunea d-voastra sau, mai bine, postati dispozitivul hotararii, afara de nume si alte date de indentificare, ca sa ne dam seama cat de cat despre ce este vorba. Apoi o sa incercam sa ne lamurim impreuna ce se mai poate face, daca se mai poate face ceva.

Alte discuții în legătură

titlu de proprietate intabulat teren si schita cadastru Dan Mihai Dan Mihai Am titlu de proprietate , Certificat de mostenitor ,schita cadastru ,si carte funciara vine un individ care pretinde ca ar fi cumparat de la tatal meu cu ... (vezi toată discuția)
Revendicare respinsa pentru teren dat in arenda Dan Mihai Dan Mihai Buna seara,ma numesc Mihai Dan si am o problema mai deosebita,va rog sa imi raspundeti daca puteti: In 1994,tatal meu,Mihai Gh Ioan,i-a ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta civila, anulare act Iona35 Iona35 In anul 2005 mama a vandut, impreuna cu tatal meu, un contract de vanzare cumparare de mana pentru un teren extravilan. Pentru ca nu s-a putut perfecta ... (vezi toată discuția)