va rog sa a-mi spuneti ce sa mai fac ca am pierdut si in recurs actiunea in revendicare , cu actele pe care le am nu i-mi vine sa crede , am certificat de mostenitor schita cadastru si carte funciara si cu toate astea am pierdut acum ce pot sa mai fac .
Domnul u.b.i.k.ma scuzati dar eu nu sunt un jurist , dar din punctul meu de vedere la punctul 4 patru mas ancadra pentru revizuire , si anume ca hotararea sa dat in temeiul unui inscris declarat fals in cursul judecarii .
Mati intrebat daca as fi fost judecator ce sentinta as fi dat ok
Eu nu as fi incalcat codul de procedura civ , cum ar fi, flagrant impotriva legii si acesta este si motivul de recurs, prevazut de art. 304 pct 9 cpc.. si cu incalcarea legii , legea 247/ 2005 deoarece tatal meu nu a fost Notificat in termenul stabilit de lege adica 3 ani pentru a perfecta vanzarea iar aceasta promisiune daca ar fi fost sar fi prescris .va multumesc anticipat si merg cu Dumnezeu anainte chiar daca Justitia este oarba in Romania .
Dada ... numai ca declararea falsa a inscrisului se face de catre o instanta, nu de catre una din parti (va inchipuiti ce ar fi in salile de judecata daca fiecare am putea sa declaram false inscrisurile adversarului? :weg: ) iar prescriptia extinctiva se intrerupe, intre altele, si prin modalitatea aceasta: posedand terenul celui care poate sa invoce prescriptia in ceea ce priveste obligatia de a vinde.
Ma rog, procedati cum doriti. Eu nu incercam sa va conving ca nu aveti dreptate pentru ca n-am de unde sa stiu ce s-a intamplat acolo la d-voastra (nici d-voastra nu stiti, aveti doar unele banuieli) ci ca dupa cele ce ati scris rezulta ca nu aveti dreptate. Dar sunt obisnuit cu asta ... divagatie: in fond, in salile de judecata cam jumatate din oameni nu au dreptate si cam jumatate pierd procesele. Singura problema este ca cele doua jumatati nu se suprapun. :confused:
Domnule Avocat u.b.i.k. va rog frumos ,atunci sa ami dat un motiv antemeiat pentru Revizuire , cu care ma pot adresez mai departe la CDEO, pentru a epuiza toate caile de atac .va multumesc pentru sinceritate .
@ Dan Mihai
Domnule draga, eu nu pot sa va spun dec at doua lucruri:
1) Curtea Europeana judeca plangerile care privesc incalcarea unor drepturi garantate de Conventie.
2) Revizuirea e o cale de atac extraordinara prin care o persoana cere unei instrante ca aceasta sa-si retraga o hotarare pentru unul din cele 9 motive aratate in Cod. Cu alte cuvine cineva le cere judecatorilor sa zica: nene, am gresit si de aceea ne retragem afirmatiile.
Pai domnule avocat Curtea europeana condamna acest luucru cum ar fi incalcarea legii 247/2005
"Terenurile cu sau fără construcţii, situate în intravilan şi extravilan, indiferent de destinaţia sau de întinderea lor, pot fi înstrăinate şi dobândite prin acte juridice între vii, încheiate în formă autentică, sub sancţiunea nulităţii absolute."
conform alineatului (2):
Iar cu revizuirea vad eu ce fac ca ori cum nu ma las , ah am uitat sa va spun ca am sesizat si DNA cu privire la fals sup semnatura privata art.290 si 288, dar nici de aici nu astept mare lucru deoarece traim in Romania adica in vestu salbatic ?????
in alta tara civilizata nu sar fi intamplat asa ceva ba chiar mai mult vicele era bagat la puscarie urgent . va multumesc pentru sfaturi si cu acest caz ne mai auzim dupa ce ami epuizez toate procedurile in tara ????