va rog sa a-mi spuneti ce sa mai fac ca am pierdut si in recurs actiunea in revendicare , cu actele pe care le am nu i-mi vine sa crede , am certificat de mostenitor schita cadastru si carte funciara si cu toate astea am pierdut acum ce pot sa mai fac .
Pentru aceste motive au fost respinsa actiunea :
Respinge cererea in revendicare Imobiliara forlulata de reclamanti , eu M.D si mama , Respinge cererea in grenituire formulata de reclamanti.
Admite cererea reconventionala formulata de parat - reclamant pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic de vanzare- cumparare imobiliara .
Constanta valabil antecontractul devanzare-cumparare constatat prin inscrisurile sub semnatura privata intitulate ,,Contract de Vanzare- Cumparare" si respectiv ,, Act de vanzare" antecontract intervenit intre defunct si parat , privind terenul arabil in suprafata de 1,80 h .
Constata ca defunctul in calitate de vanzator, a vandut paratului in calitate de cumparator terenu; descris mai sus.
Prezenta sentinta tine loc de act autentic de vanzare- cumparare imobiliara privitoare la terenul arabil in suprafa de 1.80 h situat in extravilan.
In atentia Domnului avocat u.b.i.k. vreau sa subliniez ca subanscrisul sub semnatura privata asa zise contract de vanzare-cumparare nu sunt autentificate la notar iar semnaturile sunt dubioase , judecatoarea a refuzat expertiza grafologica si admitand numai expertiza topocadastrala . daca sunteti interesat va pot trimite prin e-mail copie dupa asa zise acte de vanzare- cumparare.
Sunt absolut dezamagit de justitia oarba din Romania deoarece sa produs un flagrant in potriva legii din puctul meu de vedere .
Pentru ca pe acele acte asa zis vanzare-cumparare nici macar nu s-au scris corect numele parintilor mei si va dau pe scurt un exemplu la dosarul cauzei se afla doua chitante de mana unu scris de mana si unu batut la masina de catre vice primar , pe nici unul dine ele nu este scris corect numele parintilor mei .
In loc de Mihai Ioan a scris Mihai Ion , in loc de Mihai Lenuta a scris Mihai Elena .
va rog sa analizati si dumneavoastra cauza mea si sa imi souneti daca pot sa ajung la CEDO si am sanse.
@ Dan Mihai
Oy-vey! (asa ar exclama rebba Mordechai :yes: ) Parca situatia pare alta dupa cele scrise de d-voastra. Hmmm.
Stiti ce am remarcat? Ca n-ati scris nici un moment ca parintii d-voastra nu ar fi promis vanzarea acelui teren si nici nu ati scris ca cel care a primit promisiunea de vanzare, cu buna credinta a folosit terenul o durata suficient de lunga de timp pentru ca sa inlature orice dubiu in privinta operatiunii juridice. Mici diferente in ceea ce priveste numele? Verificarea semnaturilor? Pentru ce, Doamne iarta-ma, sa se faca expertiza daca exista dovada ca terenul a fost posedat in baza unei intelegeri cu parintii d-voastra si ca acestia au primit bani in schimbul terenului? Sa-i multumiti judecatorului ca v-a scapat de cheltuieli suplimentare! Unul, daca era mai al naibii va dadea voie sa platiti expertiza ... ca oricum o plateati degeaba (daca nu erau semnaturile parintilor d-voastra de ce posesia paratului s-a savarsit fara sa fie actionat in judecata inainte?).
CEDO? Nu prea cred ca are rost. Ce drept invocati ca vi s-ar fi incalcat?
...
Nu cred ca sunt un avocat prea grozav (o colega pe care o stimez mult m-ar consola zicandu-mi ca n-am gradul de jigodism necesar ... :( ) ... sa ne intelegem: eu totdeauna caut mai intai ceea ce eu cred ca e drept dupa mintea si sufletul meu apoi ii dau acestui crez haina juridica necesara ... am folosit mai demult nick-ul de sophos (nu pe acest situs) insa sofismele ma lasa rece.
va multumesc pentru raspuns .
Dar nu a fost nici o promisiune de vanzare , arenda sa facut verbal intre tata si viceprimar in anul 1994 ,iar in anul 1996 tata a decedat .
Pentru ca nu avea cine sa munceasca pamantul , eu fiind plecat la munca in strainatate . hartiele cu pretentii de vanzare si le- a facut singur , el ia falsificat semnatura tatalui avand model semnatura de pe cererea prin care tatal meu cerea sa i se retrocedeze pamantul in baza legii 18.
ori daca ar fi exzistat o promisiune de vanzare am fi stiut si noi Mostenitorii
Aveti vreo dovada ca e vorba de un inscris falsificat, afara de sustinerea ca "am fi stiut si noi, mostenitorii" ? Puteti cere o expertiza criminalistica a iscaliturii de pe inscris chiar daca in proces vi s-a respins mijlocul prin care sa probati presupusul fals (raman la parerea ca fata de anul in care a decedat tatal si posesia exercitata de parat de atunci era normal sa o respinga). Daca un expert va face un raport in care afirma ca semnatura nu este a tatalui d-voastra exista solutii insa spuneti-ne de ce din 1996 si pana de curand nu ati actionat? Despre ce chitante vorbeati mai sus?
Purtand de -a lungul timpului mai multe discutii cu paratu , iam spus de nenumarate ori sa paraseasca terenul dar nu a fost de anteles , ba chiar ma si amenintat vazand asa l-am notificat in anul 2007 , inainte sa deschid actiunea in revendicare .
oricum voi ancerca si in Revizuire ,cu motivul hotararea sa dat in temeiul unui inscris declarat fals in cursul judecatii.