avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, se poate dezmembra un teren in mai multe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, se poate dezmembra un teren in mai multe loturi, fara ...

Buna ziua, se poate dezmembra un teren in mai multe loturi, fara a lasa drum de servitute/cale de acces?Daca nu, ce legislatie prevede acest lucru? Multumesc!
Buna ziua,

Dreptul de servitute, calea de acces pot fi stabilite ulterior, prin acordul partilor ori prin hotararea instantei de judecata.

O astfel de dezmembrare este posibila, insa toti copartasi trebuie sa isi exprime acordul, in vederea efectuarii ei, in modalitatea expusa de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces dezmembrare aliaz aliaz Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren cu suprafata de aprox. 1500 mp (lungime aprox. 150 m, latime aprox. 10 m). Am gasit cumparator pentru jumatatea ... (vezi toată discuția)
Comunicare foarte dificila cu vecinii in vederea constituirii unui drum de servitute. Madalina37 Madalina37 In Urma cu 3 ani de zile am achizitionat un teren de 940 mp fara sa ma asigur ca nu are un drum de acces constituit legal.M-am apucat sa construiesc casa ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren credobiz credobiz Bunaziua! In 2007 am achizitionat un teren impreuna cu inca 3 prieteni. Dorim sa facem dezmembrare in 4 loturi. Care sunt pasii si ce probleme si costuri ... (vezi toată discuția)