avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca exista proces verbal de punere in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca exista proces verbal de punere in posesie pe ...

Buna ziua!
Daca exista proces verbal de punere in posesie pe o suprafata de teren,dar nu s a intrat efectiv in posesia acestuia,pe acel teren,intre timp,ridicandu se o spalatorie si mai multe case de locuit,ce este de facut pentru intrarea in posesie?

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare dragv dragv Detin o casa de locuit cu teren aferent, am proces verbal de punere in posesie de la Primarie dar nu si Titlu de proprietate. As vrea sa mai construiesc o ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa-mi raspundeti olghi olghi o persoana a vandut un teren in suprafata de 400mp pe care lam mostenit de 35 de ani. cum la vandut: a avut trecut in registru agricol suprafata de 200mp (pe ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)