o persoana a vandut un teren in suprafata de 400mp pe care lam mostenit de 35 de ani. cum la vandut: a avut trecut in registru agricol suprafata de 200mp (pe motiv ca ia vandut bunicul pe o pereche de boi) la retrocedat si avandut in loc de 200mp cat a avut in registru agricol 400mp . este posibil? de la primarie ia dat adeveriunta de 400mp bine inteles sa facut cu pile sau ma rog .La ora actuala ma judec cu cumparatorul pentru ca mia inchis si intrarea ma la casa (pe langa 400mp a mai inchis cca 40mp intrarea mea la casa. se poate descoperi cine a gresin ,se poate anula a.v.c . ce ma sfatuiti?, cum sa procedez?
cand terenul a fost vandut, a trebuit ca proprietarul sa detina carte funciara. cartea funciara nu i-o intocmea nimeni daca nu avea si un titlu de proprietate. in instanta dumneavoastra prezentati titlul de proprietate si veti castiga, dar cred ca este cu totul alceva ce tineti ascuns!!!!!!!!!
terenul la vandut doar cu procesul verbal de punere in posesie si adeverinta de la primarie unde in loc de 200m a trecut 400m in adeverinta pe procesul verbal de punere in posesie sunt 200m
Recuperare teren
olghi
va rog sa-mi răspundeți la întrebare: am cumpărat un teren de la unchiul meu cu suprafața de 400mp iar în realitate sunt750mp, (stăpânit în ... (vezi toată discuția)
Drept, mostenire
olghi
buna ziua
va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare:
bunicul meu la lista de recesamant din anul 1941stapanea 2500mp curte si teren ... (vezi toată discuția)