avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Voucher 50 euro Bună ziua! Sunt pensionar de boală ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Voucher 50 euro Bună ziua! Sunt pensionar de boală gradul III cu pensie de ...

Bună ziua! Sunt pensionar de boală gradul III cu pensie de 1000 lei și persoană cu handicap grad mediu cu indemnizație de handicap în valoare de 64 lei. Mă încadrez la primirea voucherelor de 50 euro din două în două luni, la ambele categorii sau doar la una dintre ele? Vă mulțumesc frumos anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap si intreprindere individuala?! Flaviu81 Flaviu81 Buna ziua! Am o intreprindere individuala, in acelasi timp lucrez insa am si o indemnizatie de handicap accentuat. Sunt o persoana activa insa in ultimul timp ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Ce pensii se maresc de la 1 iulie 2017 si care este cuantumul efectv al indexarii acestora ? sharky48 sharky48 Buna ziua ! As vrea sa stiu mai exact,daca pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap se maresc de la 1 iulie 2017 si care este valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)