avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenuri

Buna seara!Imi puteti spune daca se poate elibera anexa 23-24 de la primaria comunei Istria de doua ori?Fiind doi mostenitori ai acestui teren anexa a mai fost scoasa o data si as vrea sa stiu daca se mai poate scoate..Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 23:27, 17 Ianuarie 2010
Puteti solicita fara nici un fel de probleme anexa 23 si 24!B-)
Succes!
:)
stefania raluca a scris:

Buna seara!Imi puteti spune daca se poate elibera anexa 23-24 de la primaria comunei Istria de doua ori?Fiind doi mostenitori ai acestui teren anexa a mai fost scoasa o data si as vrea sa stiu daca se mai poate scoate..Multumesc!

Solicitati Primariei in cauza eliberarea unui duplicat daca sustin ca nu mai pot elibera inca un original.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate pierdut simba2 simba2 Buna ziua, am nevoie de cateva raspunsuri...in anii '92-'93, bunicul meu a cumparat un imobil de la stat (primaria comunei). In prezent, bunicul este ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)