avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Respectare CVC apartament referitor la modificarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Respectare CVC apartament referitor la modificarea fațadei ...

Respectare CVC apartament referitor la modificarea fațadei blocului
Buna ziua. Pe scurt in contractul de vanzare cumpărare este specificat de către dezvoltator ca eu ca proprietar nu am dreptul sa modific balconul. Eu doresc închiderea acestuia cu sticlă culisantă pe șină, iar in cvc scrie că nu am voie sa îl închid decât cu termopan respectiv PVC de culoare albă.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce mi se poate intampla dacă aleg sa nu respect ce scrie in cvc și voi inchide cu sticla? Având in vedere ca dezvoltatorul a vândut, nu vad ce “putere” sau interese ar mai avea. Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
Vladdddddd, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 09:12, 23 Iunie 2022
Exista posibilitatea sa suportati eventuale sanctiuni pentru schimbarea aspectului partii comune a imobilului de locuit in comun
Nici dumneavoastră nu aveți nici o putere să modificați fațada blocului care este parte comună. Nu e proprietate privată. Veți fi reclamat la Primaria localității care vă da amenda și vă va pune la aduceți la starea inițială fațada blocului.Oricum știați asta când ați cumpărat și chiar dacă nu știați e același lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere balcon maria mary maria mary Se consideră schimbarea formei arhitecturale, a fațadei închiderea balconului cu termopan într-un bloc nou? Este nevoie de autorizație pentru închiderea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, complexul in care locuiesc (mini complex!), blocrile ... Condominiu Condominiu Buna ziua, Complexul in care locuiesc (mini complex!), blocurile in numar de doua, an finalizare 2019, sunt proiectate si construite cu balcon a carui ... (vezi toată discuția)